Architectuur en bouwbegeleiding

Bouwkundig tekenbureau

 

Particulier en zakelijke opdrachtgevers:

 

We bespreken uw wensen en voegen daar de componenten duurzaam-heid, karakter, bouwmethodiek, comfort en financieel budget aan toe om tot een optimaal project te komen.

 

We ontwerpen in ons 2 of 3 dimensionaal tekenpakket een schets-ontwerp, hierbij maken we gebruik van Arkey ASD (2D en 3D modellering en BIM) of Autocad LT (2D) tekenpakket.

 

Nadat het schetsontwerp definitief is maken we technisch bouwkundige en constructieve tekeningen.

 

Daarnaast verzorgen we de constructie berekeningen, EPC en bouw-besluit rapportage, brandrapportage, vuurlastberekening, grond-onderzoek, flora- en fauna onderzoek, sondeerrapport, GPR berekening en vullen de formulieren in die horen bij een aanvraag van een omgevingsvergunning.

 

We onderscheiden ons doordat we ook zelf de constructie tekeningen maken en deze tegelijkertijd in onze bouwtekeningen integreren.

 

Tevens betrekken we in een vroeg stadium onze installatie adviseur bij het project. Hierdoor ontstaat een naadloze en optimale integratie van de diverse onderelen.

 

Onze ruime bouwkundige praktijkervaring en gestructureerde werkwijze zorgen ervoor dat het oorspronkelijke ontwerp ook daadwerkelijk uitgevoerd kan worden binnen het vooraf met u bepaalde budget.

 

Het maakt niet uit wat u wilt gaan bouwen, van een kleine verbouwing tot een grote nieuwbouw; wanneer de vergunning is verleend kan de bouwkundig aannemer direct aan de slag!

 

Op onze adviesbureau pagina vind u een gedetailleerde omschrijving hoe we uw project begeleiden in kader van de vergunningsaanvraag, eventuele bestemmingsplan wijzigingen en overige procedures.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


GPS
GPS bouwontwerp tekenbureau

uw wegwijzer in bouwzaken

GPS Ontwerp en Bouwmanagement • Krijtestraat 40 5066 BH Moergestel • tel. 013–59 14 923 • email info@gpsbouwontwerp.nl